Zomermarkt Rockanje

Zomermarkt Rockanje

Zomermarkt Rockanje

is de grootste en gezelligste braderieën van Rockanje aan Zee.

In 2009 werd aan de toch al rijke hoeveelheid braderie en rommelmarkten een nieuw evenement toegevoegd. Zomermarkt Rockanje stond toen voor de eerste keer in het dorp.

Door de jaren heen is de Zomermarkt uitgegroeid tot een zeer gezellig evenement waar men vanuit de wijde omgeving van Rockanje aan Zee naar toe rijdt. In 2014 stonden er voor het eerst ruim 160 kramen en was het mede door het heerlijke weer een zeer druk bezocht evenement.

Uiteraard staan er op de Zomermarkt een grote diversiteit aan kramen van verschillende pluimages. Er zijn uiteraard kleding standjes, hobbyisten met zelf gemaakte spulletjes en goede doelen.

Er is tevens een groot aanbod van kramen met eten en drinken. De zomermarkt wordt mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van een aantal lokale ondernemers.

Tijdens de braderie zijn er op het podium van het Dorpsplein van Rockanje diverse optredens te bewonderen. Variërend van zangers tot sportdemonstraties.

Ook voor de kinderen worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals een mini kermis.

Na afloop van de Zomermarkt gaat het feest in Rockanje aan Zee gewoon door tot in de late uurtjes met diverse optredens op het podium van het Dorpsplein.

Zomermarkt Rockanje is met recht een aanrader voor jong en oud.

Nu maar hopen dat het weer een beetje wil blijven meehelpen.