De Doornhof

Natuurvoedingswinkel RockanjeDe Doornhof is nog echt zo’n winkeltje waar je de geschiedenis van het Voornse platteland bijna letterlijk aan kunt raken.

Niet alleen omdat de Doornhof gevestigd is in een oude boerderij uit de late 19e eeuw, maar ook door de vele bijzondere groente’s die naast de dagelijkse levensmiddelen hier in de schappen liggen.

De winkel is gesitueerd in de voormalige woonkamer en keuken van de boerderij.

Een klein gedeelte van het assortiment – zoals de pasta’s en diverse graanproducten – worden gepresenteerd in de oude bedstee.

De DoornhofDe Doornhof in Rockanje is eigendom van Marleen Kortekaas en Leen van Marion.

Het is het streven van Marleen en Leen om zoveel mogelijk alle producten rechtstreeks te betrekken bij de producent. Dat wat ze niet kunnen betrekken uit de directe omgeving, bijvoorbeeld sinaasappels, kopen ze in via de diverse biologische groothandels.

Uitsluitend biologische producten

Bij de Doornhof vindt u alleen biologisch geproduceerde producten die altijd herkenbaar zijn aan het Europese logo voor biologische producten (het groene blaadje). Producten die niet biologisch zijn geproduceerd treft u bij de Doornhof niet aan.

Marleen schrijft voor alle klanten van de Doornhof elke week een nieuwsbrief die in de winkel is af te halen of via hun website digitaal is aan te vragen. We hebben Marleen bereid gevonden om de mooiste verhalen en de heerlijkste recepten uit de nieuwsbrief met de lezers van Rockanje aan Zee te delen.

U vindt de Doornhof aan de Doornweg 4 in Rockanje.
(Wanneer je via de Vleerdamsedijk het dorp uitrijdt richting Oostvoorne, is de Doornweg de eerste afslag links nadat je het oude kerkje gepasseerd bent.)

De Doornhof is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

De Doornhof
Doornweg 4, 3235 NJ Rockanje
tel: 0181 407018
www.dedoornhof.nl