Kerstmarkt Rockanje 2019

Kerstmarkt Rockanje

Kerstmarkt Rockanje

De Kerstmarkt Rockanje is een jaarlijks terugkerend evenement. De markt is geopend van 11.00 tot 16.00 uur en is vrij toegankelijk voor het publiek.

Op en rond het Dorpsplein en de Dorpsweg van Rockanje vindt u een bonte collectie van bezienswaardigheden en activiteiten.

Uiteraard zijn er diverse marktkramen die bemand worden door professionele marktkraam houders afgewisseld met particulieren die hun waren te koop aanbieden.

Op deze zondag hebben veel van de aanliggende winkeliers een extra openingsdag waardoor het aanbod aan winkelplezier enorm is.

Glühwein en snert

Uiteraard mogen op een kerstmarkt de glühwein, chocolademelk en de snert niet ontbreken. De leden en de vrijwilligers van de muziekvereniging ‘Ons genoegen’ uit Rockanje zullen op het Dorpsplein er voor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

De opbrengst van hun kraam komt geheel ten goede aan de muziekvereniging.

Tijdnes de Kerstmarkt Rockanje zullen de café’s en restaurants langs de route zeker ook hun deuren openstellen en een gezellig feestje bouwen.

Daarnaast zullen de gehele dag door diverse muzikale optredens verzorgd worden.

Kerstman

Ook de kerstman met zijn arrenslee, die wordt voortgetrokken door een prachtig trekpaard, is een terugkerende attractie aan de Dorpsweg.

Toneelvereniging Ziezo uit Rockanje is aanwezig met een levende kerststal.

Dat het gezellig wordt staat vast. De kerstmarkt in Rockanje is ieder jaar weer een zeer geslaagde en gezellige dag.

Mocht u nog een kraam willen huren, dan kunt u hier contact opnemen met de organisatie.

De Duinhuisjes – 2e kerstmark Rockanje

Naast de kerstmarkt in het centrum van Rockanje is er in het Openluchtmuseum De Duinhuisjes bij de Tenellaplas ook een kerstmarkt. Deze kerstmarkt is welliswaar niet zo uitgebreid als die op het Dorpsplein maar is absoluut een heel gezellige kerstmarkt.

Uiteraard wordt ook hier de sfeer verhoogd door muzikale optredens.

Voor liefhebbers van kerstversieringen is de kerstmarkt bij De Duinhuisjes een echte aanrader!