Beachclub8

Beachclub8Beachclub8 is de nieuwste strandtent op het strand van Rockanje aan Zee.

Misschien is strandtent wel een te beperkte naam voor Beachclub8. De ruim opgezette zaak heeft meer weg van een lounge- en wijnbar waar je overigens ook prima kunt eten.

Je kunt bij Beachclub8 al vanaf 11 uur ’s ochtends terecht voor een heerlijke kop koffie of een lekker bakkie thee. Voor jonge kinderen is er binnen een afgeschermde speelhoek.

Uiteraard kun je lekker buiten zitten en genieten van het prachtige uitzicht over zee. Dat kun je doen vanaf het strand of uit de wind achter het glas op het buitenterras. Tijdens warme dagen is het ook goed vertoeven op de vele ligbedden op het strand. Het is wel aan te raden om op tijd je ligbed te reserveren.

Privé strand

Door de unieke ligging van Beachclub8 tussen de eerste en de tweedeslag in, krijg je een beetje het gevoel van een privé strand. De beachclub heeft namelijk geen directe buren met harde muziek en volle stranden, waardoor de sfeer zeer ontspannen is.

Rondom Beachclub8 worden er ook diverse activiteiten georganiseerd.

Zo kun je voortaan je vrijdagborrel vieren op het strand van Rockanje aan Zee tijdens de Barefootfriday borrel. Dat is toch een stuk beter dan een duf kantoor met alleen maar die afgezaagde bitterballen.

Op mooie dagen kun je op zondagen Yoga lessen krijgen in de stress free zone. Yoga op het strand met uitzicht op zee is een absolute aanrader.

Ook voor de kids worden er speciale activiteiten georganiseerd.

Feest op het strand bij Beachclub8

Beachclub8 is bij uitstek een prachtige en romantische locatie om je huwelijk op het strand te vieren. Ook voor bedrijfsfeesten is er volop ruimte.

Voor meer informatie over deze jongste telg op het strand van Rockanje aan Zee, ga je naar de website of de Facebookpagina van Beachclu8.

LOCATIE
Swinsedreef 28,
3235 AR Rockanje

Parkeren: Rockanje Strand 1e slag, Over de duin heen en direct rechts afslaan.
De Beachclub ligt net achter het gebouw van de Reddingsbrigade.

Tel: +3188 1200 698
mail: info@beachclub8.com